divendres, 23 de setembre del 2016

Batec Report




Participa i fes gran el twitter del Batec Claret. Ajuda’ns a difondre salut. @batec_claret

L’objectiu principal del programa Batec Reporter és fomentar la comunicació a través de les xarxes socials entre tots aquells participants al Projecte Batec Claret de promoció de la salut a l’escola.
Les etiquetes participació són les següents:

#batecreport Observadors crítics de la sessió, què passa? que destaquem,? imatges, fets, enllaços relacionats amb el que fem a clase, etc. Destinat sobretot a aquells alumnes que no poden fer la sessió pràctica.

 #batecrun Espai dedicat a promoure la participació a curses populars, a quedar per entrenar, a explicar fites individuals aconseguides, a parlar sobre técnica, sobre barefoot, etc.

#bategues? I tú que fas per tenir cura de la teva salut, sortides a l’entorn natural, exercici, ioga, etc.

#batectastet cuina, nutrició i alimentació. Articles, plats, aliments, receptes fetes per tu,etc. #fitbatec Entrenament, exercici. Què i com ho fas?

# salutbatec Lessions, disfuncions, problemas que ens passen, què ens passa i perquè?. Solucions.

#competitweet partit del dia, resum i fets destacables, imatges.

#pausesbatec Què hem fet? imatges, enllaços,etc. Els alumnes inactius hauran d’enviar un tweet per cada sessió en la que no facin l’activitat amb normalitat. Aquest pot pertanyer a qualsevol de les etiquetes.

Els alumnes lesionats de llarga durada hauran d’enviar com a minim 4 tweets al #batecreport per cada unitat didáctica treballada en la que no puguin participar de la sessió pràctica. A més hauran de fer arribar un tweet per cada sessió inactiu que podrá ser de qualsevol de les etiquetes.

En tots els casos el tweet s’enviarà a l’adreça batecclaret@samc.cat per ser publicat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada